melkein kuukausi edellisestä päivityksestä. Päivät sujuu vauhdikkaasti, ja mieluusti ottaisin muutaman tunnin lisää vuorokauteen.

Viimeiset pari viikkoa olen seuraillut Big Brotheria. Jännä sinänsä, koska vielä kolme viikkoa sitten ärsytti koko ohjelman alkaminen ;) Sitten jostain kumman syystä (??) mies oli tilannut sen kaapelin kautta, ja jäin siihen koukkuun. Olen vieläkin sitä mieltä, että tyhmää tuijottaa muutaman ihmisen puuhia päivästä toiseen, mutta silti teen sitä itse *hih*. Minusta ei olisi kyllä ko. juttuun, viikkotolkulla pitäisi aikaa tappaa ilman televisiota, nettiä, puhelinta, harrastuksia jne. No, pärjäisin ilman tuollaisia nyky-yhteiskunnan juttuja, mutta kyllä aika kävisi pitkäksi jos en saisi lukea tai tehdä käsitöitä. Jos mukaan saisi laatikollisen lankaa niin kyllähän se aika kuluisi ;) Enkä mä oikeasti haluaisi olla erossa lapsista niin kauaa..

Taapero käy sujuvasti potalla. Ulkoillessa käytetään yleensä vaippaa,koska jostain syystä siellä neiti ei muista tai ehdi ilmoittaa pissahädästä. Päiväunet (joskus jopa 3h) sujuvat kyllä ilman vaippaa.

Mielessä on pikkuhiljaa käynyt pienimmän vieroitus tissistä. En nyt vielä ole lopettamassa imetystä kokonaan,mutta pikkuhiljaa pitäisi siirtyä jo juomaan maitoa mukista vähän innokkaammin. Nyt voi antaa jo tavallista maitoakin, joten homma helpottuu koko ajan.